Mina hundar


             

  

Jag heter Nikie och är en liten Stabydam på 3 år som tycker om när det händer saker runt mig. Jag har mycket spring i benen och älskar att sträcka ut i full fart. Gräva efter sork är en favoritsysselsättning som jag har. Måttligt populärt hos matte när jag letar efter sork i hennes rabatter. Jag försöker ju bara att hjälpa henne att hålla ohyran därifrån. En annan favorit är att jobba med matte. Där får jag aldrig nog. När matte tycker att vi har jobbat klart så sätter jag mig ner mitt på planen och så får hon bära mig därifrån. Tävla är en annan grej som jag tycker om. Nu har jag LP i klass 2 och matte är så stolt.  Det där med träning är kul, matte säger att vi Stabbisar behöver massor med aktivering. Det som egentligen händer är att det är jag som aktiverar matte, men det har hon inte förstått än.
   
Tävlingsresultat >>>
 
Nikie´s stamtavla >>>

         


         

Swippen det är jag det. Jag är en äldre herre på 11 år. Vad är jag för ras undrar ni. Jo, det ska jag tala om. Jag är en ståtlig blandras jag. Min pappa är var en Border collie och min mamma en Stövare/jämthund. De bodde grannar och plötsligt så kom vi till. Kan det vara någon lyckad blandning, tänker ni. Väldigt bra tycker matte. Jag var den första hunden som flyttade in i detta hus. Herren på täppan så att säga. När matte började med lydnad var det jag som var hennes läromästare. Jag och matte har tävlat i Elitklass. Men nu är jag en glad pensionär som bara är med och tränar för nöjes skull. Att spåra tycker jag är en rolig sysselsättning.
   
Tävlingsresultat >>>

 

        


        

   Buster heter jag. Jag är en blandning mellan Labbe och Rottis. 9 år gammal ( eller ung ). Se det som ni vill. Jag är en riktig latmask säger matte. Men vadå, varför ska man stressa genom livet? Se på mig och lär. Min favoritsysselsättning är att ligga i trädgården och hålla utkik. Möjligtvis en promenad kan jag sträcka mig till. Tro inte att jag alltid har varit så här slö! Nejdå, både matte och husse har tävlat mig i lydnad och lillmatte gick en agilitykurs med mig. Vi har t.o.m tävlat i klass 2. Matte förstod till slut att jag inte tyckte det var speciellt roligt att trava runt på en plan och bli kommenderad. Nu är jag med och spårar ibland. Det tycker jag är rätt trevligt.
 
Tävlingsresultat >>>

 

   


             

<<< Tillbaka